NAJAKTUELNIJE

Irig, kuća sa velikim placem i baštom

Real House Vam predstavlja prodaju veoma interesantne nekretnine. Kuća u Irigu na odličnoj lokaciji na izlazu prema Rumi u blizini buduće trase autoputa, nedaleko od autoputa E75. Kuća je pre svega interesantna ljudima koji imaju nekakvu poslovnu ideju.
Spratna kuća ukupne uknjižene površine 118m2 sastoji se u donjem delu od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, dve spavaće sobe i ostave. Gornja etaža sa terasom je po rasporedu identična donjoj (dva zasebna stana).
Kuća je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom, grejanje na čvrsto gorivo, septička jama. Kuća je u odličnom stanju veoma lepo održavana.
U dvorišnom delu placa se nalaze pomoćne prostorije: garaža, radionica, šupa, pečenjara a u drugom delu placa velika bašta sa kvalitetnom zemljom (njiva II klase).
Plac ukupne površine 2918m2 sa izlazom na dve ulice lokacijski veoma dobro pozicioniran. Idealna nekretnina za sve koji se žele baviti  poljoprivredno-proizvodnim delatnostima, plastenicima i seoskim turizmom i sl.
Fotografije i informacije o ceni pogledajte Real House nekretnine.