NAJAKTUELNIJE

Kratkoroči najam vikendice u Irigu blizu manastira Hopovo

Kratkoročno, dnevno izdavanje vikendice na Fruškoj Gori.
Ako ste rešili da gradski život na nakoliko dana zamenite boravkom u prirodi, Real House ima rešenje.
U Irigu na puta prema Novom Sadu nedaleko od Iriškog venca i manastira Hopovo u blizine poznate vinarije Kovačević izdaje se vikend kuća po principu kratkoročnog zakupa, dnevno.
Vikendicu možete iznajmiti na onoliko dana koliko Vam je potrebno. Vikendica ima smeštajni kapacitet za četiri osobe, sastoji se od konfornog dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlačenje (spavanje za dve osobe), trpezarije, opremljene kuhinje, kupatila sa ležećom kadom sa masađerima, spavaće sobe sa bračnim ležaje (spavanje za dve osobe) i terase. Ispred vikendice se nalazi veliki roštilj sa pečenjarom i prostor za parkiranje automobila.
Vikendica je opremljena mašinama za veš, sudove i pranje, kompletna kuhinja sa šporetom i frižiderom i mnogo začinskog bilja gde sami možete spremati hranu, kaljeva peć koju sami ložite, wireless internet, televizija.
Ukoliko se želite dobro odmoriti, uživati u šetnjama Nacionalnim parkom Fruška Gora, skupljati šumske plodove, obilaziti Fruškogorske manastire, degustirati kvalitetna vika iz obližnjih poznatih vinarija, rezervišite vaš boravak, ljubazni domaćin će Vas srdačn dočekati.
Sve informacije o zakupu vikendice, fotografije, video i cenovnik pogledajte...