NAJAKTUELNIJE

Irig, prodaja kuće kod manastira Hopovo za ljubitelje života u prirodi

Real House Vam predstavlja odličnu kuću kompletno završenu 2003. godine u kojoj niko nije stanovao.
Kuća u Irigu nedaleko od manastira Hopovo izdvojena je od sobraćajne buke i gužve u prirodnom ambijentu sa veoma lepim pogledom.
Kuća je u osnovi 63m2 (uknjižena 1/1), sa 96m2 stambenog prostora u dve etaže. Na donoj etaži se nalaze dnevna soba, kupatilo, kuhinja i dve ostave (svi podovi u keramičkim pločicama), a u gornjoj etaži jedna velika spavaća soba sa dva singl kreveta i jedna manja spavaća soba )parket na podovima) sa velikom terasom sa koje se pruža izuzetno lep pogled u pravcu manastira Staro Hopovo. Uz kuću se nalaze i dve pomoćne prostorije.
Plac na kome se nalazi kuća je ukupne povrine 574m2 kaskadne konfiguracije, u donjem delu prostor za parking auutomobila.
Kuća je kao nova, u savršenom stanju i prodaje se kompletno sa novim nameštajem. Komunalno je opremljena sa vodom iz vodovoda, septičkom jamom, trofaznom strujom, grejanje je na čvrsto gorivo.
Kuća se nalazi na oko 1km od glavnog puta koji od Iriga vodi ka Novom Sadu, put je u odličnom stanju, nasut makadam.
Ovo je sjajna kuća za ljude koje žele živeti u prirodi, oseti sve čari Fruške Gore a nadomak grada (Novi Sad na oko 20km) ili je jednostavno koristiti kao kuću za odmor, vikendicu. Naša preporuka.
Fotografije i sve ostale informacije o prodaji kuće u Irigu pogledajte na www.realhouse.rs